PERSONALE I KLINIKKEN

Læge Anne Roed Rudbeck

Speciallæge i Almen medicin
Praksiskonsulent for Klinik for lindrende behandling

Læge Trine Z Andersen

Speciallæge i Almen medicin

 

Læge Steen Sørensen

Speciallæge i Almen medicin

Læge Lasse Poulsen

Speciallæge i Almen medicin
Akupunkturuddannet
Formand for Praktiserende lægers Organisation i Horsens
Formand for lejerforeningen i Sundhedshuset
Praksiskoordinator

 

 

 

Trine Hammelsvang

Trine Hammelsvang er ansat hos os som vikar 4 dage om ugen. Trine har tidl. arbejdet i Hedenssted Lægehus og Brædstrup Lægehus. Hun er uddannet speciallæge i almen medicin

 

Sygeplejeske Camilla

Camilla er deltidssygemeldt og er i klinikken dagligt.
Camilla har arbejdet i praksis i mange år, tidl hos Famililægerne.

Sygeplejeske Rikke

Rikke kommer fra en stilling i Akutteamet her i Horsens, som hun var med til at starte op. Akutteamet er en gruppe specialiserede sygeplejesker, som vi praktiserende læger har stor hjælp fra, da de kan udføre blodprøver, lægge kateter, vurdere patienter ved akutte tilstande mv. Rikke har derudover haft stillinger både indenfor sygehusvæsenet og ældreplejen.

 

Laborant Rikke

Rikke har mange års erfaring indenfor laboratoriet i almen praksis. Hun har tidl været ansat ved Lægerne Gasvej og Hedensted Lægehus

Sekretær Anja

Anja har arbejdet som lægesekretær i almen praksis i Hørning. Hun sidder i sekretariatet og besvarer telefoner, fornyr medicin, passer skranken og ordner attester. Om torsdagen tager hun blodprøver i laboratoriet.

 

Sekretær Tina

Tina har arbejdet som lægesekretær på Mølholm og før dette i lægepraksis i Vejle. Tina sidder i sekretariatet og besvarer telefoner, fornyr medicin, passer skranken og ordner attester.  I vil også møde Tina i laboratoriet, hvor hun tager blodprøver om tirsdagen.

Sekretær Camilla

Camilla  kommer fra en stilling som lægesekretær på Hjertemedicinsk ambulatorie i Horsens og før dette arbejdede hun i Hedensted Lægehus. Camilla sidder i sekretariatet og besvarer telefoner, fornyr medicin, passer skranken og ordner attester. Hun udfylder desuden graviditetspapirer, vaccinationer, suturfjernelse og afhængighedsskabende medicin om onsdagen

 

 

 

Sekretær Marianne

Marianne har været hos os snart 25 år. Marianne sidder i sekretariatet og besvarer telefoner, fornyr medicin, passer skranken og ordner attester. I kan desuden møde Marianne i laboratoriet om mandagen hvor hun tager blodprøver.

Uddannelseslæge Nicola Strandgaard Bacchiega

Ansat 1. august i introduktionsstilling i almen medicin. Nicola har i sin basisuddannelse været i praksis i Region Nord.
Hun vil være hos os det næste halve år

 

Uddannelseslæge Sophie Heidemann

Ansat 1. maj 2018 i hoveduddannelse i almen medicin. 

I januar 2024 fortsætter hun sit sygehusophold som led i hendes speciallægeuddannelse i Almen medicin, efter barsel. Hun er derfor kun hos os én dag om måneden i denne periode. Hun er tilbage i fase 2 i oktober 2024.

Uddannelseslæge Sara Gramstrup

Ansat 1. maj 2020 i hoveduddannelse i almen medicin.

De næste 1½ år har hun sit sygehusophold som led i hendes speciallægeuddannelse i Almen medicin, og er derfor kun hos os én dag om måneden i denne periode.

 

Uddannelseslæge Christian Sandberg Frank

Ansat 1.august 2023 som led i hanss basisuddannelse som læge. 
Kathrine har tidl arbejdet på sygehuset på akuafdelingen og skal være hos os det næste halve år

Uddannelseslæge Pernille Christensen

Ansat 1.februar 2022 i hoveduddannelse i almen medicin.

Pernille er hos os én gang om måneden. De næste 2½ år har hun sit sygehusophold som led i hendes speciallægeuddannelse i Almen medicin, og er derfor kun hos os én dag om måneden i denne periode. Hun går på barsel i marts 2023.